2018. január 16., kedd

POFONOK — NEKÜNK

Az újév új fejezetet nyit, de úgy látszik a hatalom ezt komolyan is gondolja. Mindezt rögtön bizonyította is a társadalomnak, aminek adott is egy tockost, gyorsan, hogy tudjuk, mihez tartsuk magunkat.
Forrás: Internet
Gulyás Gergely szerint nincs szüksége a FIDESZ-nek választási programra, hiszen azt az emberek úgysem olvassák, így folytatják majd a győzelem esetén, amit elkezdtek.
Ez azért elég nagy pofon azoknak, akik néha eljutnak a gondolkodás állapotába, és valamiféle víziót vázolnak fel maguknak életük további időszakára. Nem nagy dolgokra gondolok, olyanokra, mint: családalapítás, elérendő célok meghatározása, szóval a mindennapi élethez szükséges dolgok tisztázása.
Ha a vezető kormánypárt (ártunk és ormányunk) nem ad tiszta képet arról, hogy mi a fenét is akar a jövőben, akkor elég sötét jövő vár ránk, mert ha beváltja azt a fenyegetését, hogy folytatja, akkor néhány tízezer NER-lovagon kívül itt millióknak kopik fel az álla az elkövetkezendő pár évben.
Mást is jelent ez a nyegle kijelentés: azt, hogy a hatalmon levők nem igazán törődnek azzal, hogy az ország többségének mik az érdekeik. Senki sem számít, aki nem támogatja hagymázos elképzeléseiket. Lassan már ott tartunk, hogy a saját híveiknek is hazudnak éjjel és nappal, lásd bevándorlási ügyeket.
Nincs más mondanivalójuk, mint egy öreg ember írásban megjelent gondolatainak cifrázása, azt ráhúzva az önként vállalt szövetségi rendszer működésére. Ez annyira bornírt, hogy már-már valóságnak is felfogható. De azért tudni kell, hogy e gondolkodásnak az alapja hamis.
Nem azt mondom, hogy a világban nincsenek problémák, nincs sok olyan ember, aki kénytelen hazáját elhagyni, mert ott olyan környezeti változások mennek végbe, hogy a régió élhetetlenné válik, vannak háborús övezetek is, ahonnan el kell menekülni.
Forrás: Internet - MNO
De mindennek igen kevés köze van a magyar valósághoz. Mert az, hogy rohad az egészségügy, hogy  funkcionális analfabéták hagyják el az alapoktatást, és döglődik a felsőoktatás, hogy rohamosan romlik a nyugdíjasok helyzete, az nem attól van, hogy „migránsveszély” van.
A magyar társadalom alapvető problémái a korrupt és saját zsebre dolgozó kormányzatnak, a közigazgatás ostoba irányításának köszönhető.
Az, hogy ma nyugdíjasok tömegei érzik a lecsúszást, minden sikerpropaganda ellenére, annak az oka az, hogy folyamatosan nyílik az olló a gazdaságban szerezhető jövedelmek és a nyugellátás között. Így
az inflációs pótlás (emelés) ellenére nő a különbség az anyagi lehetőségek között.
A kormány pedig – láthatóan – semmit sem tesz a problémák hatékony kezelésére, hiába a hozzáértők kiabálása, megoldási javaslataikat meg se hallják.
Azt hiszem, elég már a manipulációból. A tömegeknek rá kellene már ébrednie, hogy totálisan átverték. Nem szabad engednie, hogy tovább pofozzák.
Itt az ideje, hogy végre érdemi változást hozzon a tavasz!
Ceterum censeo OV esse delendam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése